BADKAMERS

Een badkamer is dè plek om heerlijk te ontspannen. Het is dan ook prettig dat uw badkamer uw karakter weerspiegelt en voor u de rust kan creëren, die u zoekt. Is dat op dit moment nog niet het geval? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aannemersbedrijfs H&R luistert naar de wensen van de klant, waardoor de badkamer echt iets van uzelf wordt.

Neem contact op

BOUWEN TOT PERFECTIE

Op zoek naar een badkamer die uw karakter weerspiegelt?.

Zoals gezegd is de badkamer dè plek om heerlijk te kunnen ontspannen en tot rust te komen. Het is de plek waar je even dat momentje voor jezelf kan pakken en het is in de badkamer dan ook prettig als deze uw karakter weerspiegelt. Gezien de ruimte ervaring van aannemersbedrijf H&R, kunnen zij u op alle vlakken voorzien van de juiste informatie. Of het nu gaat om de juiste kraan, tegels of bad waar u altijd naar op zoek bent geweest. H&R heeft hiervoor altijd een passend product of oplossing voor.

Specialist in en rondom uw woning

Al meer dan 20 jaar is H en R specialist voor alles in en rondom uw huis. Van het uitbreiden van leefoppervlakte tot een lager energiegebruik.. en alles daartussen!

Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten

Maarten Tromp, Tromp Media