ERKERS

Wilt u meer ruimte creëren in uw woonkamer? Dat kan eenvoudig door er een schitterende erker aan de voorzijde van uw woning aan te bouwen. Aannemersbedrijf H&R kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden.

Neem contact op

BOUWEN TOT PERFECTIE

Meer ruimte en licht en een completer huis

Bent op zoek naar meer ruimte en licht in uw huis of bedrijfspand? Dat is natuurlijk geen probleem! Afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die u extra in uw huis wil, kijken we samen met u welke erker hier het beste bij past. Door het aanbouwen van een erker van het juiste materiaal geeft u uw huis een volledig nieuwe en completere uitstraling. Naast het krijgen van een meer ruimte, zal een erker er ook voor zorgen dat u meer licht in uw huis gaat ervaren.

Specialist in en rondom uw woning

Al meer dan 20 jaar is H en R specialist voor alles in en rondom uw huis. Van het creëren van juist dat stukje extra ruimte tot het krijgen van meer licht in uw huis.

Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten Review klanten 

Maarten Tromp, Tromp Media