ONZE WERKWIJZE

Aannemersbedrijf H&R werkt met korte lijnen, persoonlijke aandacht, brede vakkundigheid en is flexibel en snel inzetbaar.

Onze werkwijze is nauwkeurig en transparant. Ons motto is niet voor niets Afspraak = Afspraak. Vooraf hoort u van ons wat de kosten zijn, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wij begeleiden het gehele traject vanaf advies, ontwerp, aanvraag van de bouwvergunning tot plaatsing en eindafwerking.

U werkt bij ons samen met een vast contactpersoon gedurende de bouw. Tevens zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk overlast heeft van onze werkzaamheden, doordat wij een strakke planning hanteren.

Kijk hier naar welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Aanbouw
Badkamers
Dakkapellen
Erkers
Gevelbekleding
Overkappingen
Verbouwing
Van A tot Z

BOUWERS VAN KWALITEIT

Al meer dan 20 jaar ‘bouwers van kwaliteit’

 

Een keurmerk dat uitstekend op ons bedrijf van toepassing is, wanneer we afgaan op de kwalificatie die door de vele vaste klanten aan het bedrijf wordt toegeschreven. Als erkend leerbedrijf (?? Weet ik niet zeker) dragen wij er aan bij dat deze kwaliteit ook in de toekomst gewaarborgd blijft.

 

Als regionaal zeer bekend bedrijf hebben wij gedurende de ruim dertig jaar van ons bestaan een grote klantenkring opgebouwd. Traditioneel gespecialiseerd vinden wij een ‘keurmerk’ dat uitstekend op ons bedrijf van toepassing is.

Dit komt tot uiting in onze activiteiten op het gebied van nieuwbouw, utiliteitsbouw, restauratie, verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in alle marktsegmenten. Met oog voor de toekomst door innovatie, creativiteit en vakmanschap: flexibel en klantgericht.

Deze kenmerken maken aannemersbedrijf H&R tot wat ze wil zijn: Bouwers van kwaliteit.