VAN A TOT Z

Hieronder vind u een selectie van onze diversiteit aan werkzaamheden, die wij u aan kunnen bieden.

Neem Contact op

BOUWEN TOT PERFECTIE

Loodgieter, elektricien, tegelzetter metselaar, stukadoor, timmerman of schilder activiteiten na meer dan 20 jaar zijn wij met ons complete team als Aannemersbedrijf H&R gespecialiseerd om voor u de klus te doen die u verwacht. Maar ons doel is altijd uw verwachting te overtreffen.

Naast de eerder genoemde werkzaamheden, kunt u bij H&R ook terecht voor:

  • Renovatie & restauratie

Wij houden ons dagelijks bezig met renovaties in en rondom Eindhoven. Wij renoveren uw badkamer, keuken, toillet en alle andere delen van uw woning met ons vakmanschap met uiteraard een uitstekende kwaliteit. Naast renovatie, restaureert Aannemersbedrijf H&R uw woning ook in perfecte staat. Wij hebben ruim 20 jaar professionele ervaring op het gebied van restauratie, reparatie en renovatie van o.a. historische woningen.

  • Stukadoorswerk & schilderwerk

Bent u van plan om uw muren een andere textuur te geven? Wilt u structuur of juist een glad oppervlak? Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het stuken van muren en plafonds. Als u aansluitend een nog perfecter eindresultaat wilt, dan heeft aannemersbedrijf H&R hiervoor professionele schilders in dienst die vakmanschap voorop hebben staan.

  • Timmerwerk

Heeft u een complete verbouwing of schuttingen die geplaatst moet worden? Aannemersbedrijf H&R heeft meer dan 20 jaar ervaring met alle soorten timmerwerk. Wij beschikken over de juiste vakmensen en kennis voor de klus.

  • Elektra

Wij hebben elektriciens in dienst die hun vak goed verstaan. Heeft u een elektriciteitsstoring, wilt u een aantal wandcontactdozen (ver)plaatsen of heeft u een nieuwe groepenkast nodig? Wij zijn u graag van dienst.

  • Isolatie

Onze isolatie diensten bestaan uit vloer isolatie, gevelisolatie, dakisolatie en dakkapel isolatie. Wij hebben ruime ervaring met het isoleren van woningen. Met het isoleren bespaart u tevens veel geld op uw energierekening.

Kortom: Aannemersbedrijf H&R is van alle markten thuis! Mist u nog iets of heeft u andere vragen, neem gerust contact op en we bekijken samen wat H&R voor u kan betekenen.

Specialist in en rondom uw woning

Al meer dan 20 jaar is H en R specialist voor alles in en rondom uw huis. Van het uitbreiden van leefoppervlakte tot een lager energiegebruik.. en alles daartussen!

Wij hebben al heel wat klussen uit laten voeren door H&R en alles is boven verwachting uitgevoerd van keuken tot badkamer van uitbouw tot glaszetten alles is bespreekbaar! heel betrouwbaar en komen altijd hun afspraken na!